Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1   Report Post  
Old February 7th 11, 06:18 PM
Junior Member
 
First recorded activity by RadioBanter: Feb 2011
Posts: 1
Default Kenwood r 5000 no FM reception

Hi ,I m a newbie, and I wonder if any of you guys could help me. I just got a Kenwood r 5000 with a VC 20 VHF and have it hooked to an Ameco preamplifier/active antenna.It works fine in all frequencies but FM 87.5-108 MHz; I also have noticed that the best reception I get in all other frequencies is when I have it on the AM mode,except FM of course where I only get static.
Thanks in advance for any help.I have read the manual and still can't figure out if there is something wrong with the radio or I'm not operating it properly.

Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Kenwood R-5000 3D Shortwave 16 July 9th 08 04:41 AM
FS Kenwood R-5000 Michael Lawson Shortwave 0 May 3rd 06 04:17 AM
FA Kenwood R-5000 Brian Hill Swap 0 May 2nd 06 03:29 AM
Panasonic RF-5000 SW Reception Problem? val58 Shortwave 2 April 28th 06 09:19 PM
Kenwood R-5000 fartin freddy Shortwave 6 March 10th 04 10:52 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:45 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 RadioBanter.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Radio"

 

Copyright © 2017