Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1   Report Post  
Old December 31st 15, 07:46 PM
Junior Member
 
First recorded activity by RadioBanter: Dec 2015
Posts: 1
Default Westinghouse WR-120

Hello Everyone,

I need a little help solving a problem. I recently purchased a Westinghouse model WR-120 on eBay. The radio had a few issues. The radio was recapped by someone prior to me purchasing it. The tuning dial had a problem which I was able to correct. The radio does not receive any stations on the lower bandwith, 560KC to 1000KC. I just get a lot of static. The upper bandwith receives serveral stations with a slight hum. The radio does have an external antenna about 18" long. Any suggestions would be greatly appreciated. By the way the radio has a police band which looks as though it's been disconnected.

Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FA: Westinghouse 3JP1A CRT [email protected] Boatanchors 0 February 13th 08 06:00 PM
Westinghouse H-104 Scott W. Harvey Radio Photos 2 January 19th 08 12:44 PM
Westinghouse ammeter Ken G. Radio Photos 0 May 17th 07 01:38 AM
FA: RCA 808's and Westinghouse 810's Ken Boatanchors 0 April 18th 06 01:49 PM
FA: old Westinghouse tube large Max Boatanchors 0 January 27th 04 08:46 PM


All times are GMT +1. The time now is 11:46 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2017 RadioBanter.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Radio"

 

Copyright © 2017